Wat heb je van mij als coach nodig om deze stappen te zetten?

“Without selfreflection, we go blindly on our way, creating more unintended consequences, and failing to achieve anything useful”. (M.J. Wheatley)

Als coach doe ik mijn werk aan de hand van mijn Eigenwaarde, voor mij is het belangrijk om jou  vanuit liefde, vertrouwen en gelijkwaardigheid te leren om je eigen verantwoordelijkheid te nemen in verbinding met je omgeving.

In ieder veranderproces komt weerstand naar boven, je gaat je verzetten tegen verandering omdat je bepaald gedrag / gedachten en emoties moet gaan loslaten waar je jarenlang ‘steun’ van hebt ervaren, wat jouw “beschermd” heeft tegen het voelen van jouw pijn. Het is een persoonlijke weg. In welke fase jouw weerstand naar boven komt, is niet te voorspellen. In dit proces zal mijn coaching bestaan uit de juiste vragen stellen, uitdagen om jouw zelfliefde in combinatie met eigen verantwoordelijkheid te vergroten, en je in jouw weerstand te spiegelen. Weerstand is een belangrijk onderdeel van de coaching, en precies het onderdeel waarin jouw bewustwording plaatsvindt, wat essentieel is om andere keuzes te kunnen maken. In jouw weerstand zal ik je spiegelen: welk gedrag laat je aan mij zien, en wat vertel je mij. Die spiegel zal ervoor zorgen dat jij je steeds bewuster wordt van jouw gedrag / communicatie, en de consequenties daarvan. Dit kan soms oude pijn raken of confronterend zijn. Mijn taak is je te steunen wanneer het pijn doet, zodat we er samen doorheen gaan. Je zult ervaren dat naarmate de coaching vordert, de weerstand minder wordt, en je steeds meer gaat groeien in jouw eigen waarden en zelfreflectie. Uiteindelijk kun jij dan steeds makkelijker kiezen welk gedrag je daadwerkelijk wilt laten zien, en de wereld laten zien wie en wat jij waard bent, welk licht jij laat schijnen!

 

Wat is de financiële waarde van mijn coaching?

We beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Ik leg je uit wat mijn werkwijze is, en jij legt mij uit wat de reden is van jouw komst. De kosten van dit gesprek zijn 50 euro. 

Wanneer je besluit een coaching traject te starten, dan beginnen we met een opstarttraject van ongeveer drie maanden. In die drie maanden zul je 5 gesprekken hebben van ongeveer 1,5 uur, krijg je huiswerkopdrachten en ben ik telefonisch beschikbaar voor ondersteuning in jouw veranderproces. Deze drie maanden zullen intensief zijn, en zal de coaching een centrale rol in jouw leven hebben. Na deze drie maanden zullen we gezamenlijk besluiten hoe we het vervolg van het traject vervullen.  Meestal volgen dan nog ongeveer 5 gesprekken, afhankelijk van de behoefte van de klant. 

Kosten coachingsgesprekken zijn:

los individuele coaching: 100 euro per gesprek (max 2 uur)

relatiecoaching: 125 euro per gesprek  (max 2 uur)

starttraject: 450 euro (5 gesprekken en tussendoor telefonisch contact op verzoek)

Vervolgtraject: 450 euro (per pakket 5 gesprekken)

nb. Afhankelijk van jouw inkomen zal ik vanzelfsprekend de prijs aanpassen, dit komt ter sprake in het intakegesprek en zal wat mij betreft nooit een belemmering zijn om een coachingtraject aan te gaan.