Nieuws

 

Januari: Gelukkig Nieuwjaar!

Voor het nieuwe jaar wil ik jullie graag veel liefde, zegen & licht toewensen, om te ontvangen en om te geven. Zelf ben ik geïnspireerd geraakt door het gebed van Franciscus van Assisi, en ik wil jou graag hetzelfde meegeven:

 

Gebed om vrede van Franciscus van Assisi (1181-1226)

Heer, maak mij een instrument van Uw vrede. 
Laat mij liefde brengen waar haat heerst, 
laat mij vergeven wie mij beledigde, 
laat mij verzoenen wie in onmin leven, 
laat mij geloof brengen aan wie twijfelt, 
laat mij waarheid brengen aan wie dwaalt, 
laat mij hoop brengen aan wie wanhoopt, 
laat mij licht brengen aan wie in duisternis is, 
laat mij vreugde brengen aan wie bedroefd zijn.

Laat mij niet zoeken getroost te worden, maar te troosten, 
niet begrepen te worden, maar te begrijpen, 
niet bemind te worden, maar te beminnen. 
Want het is toch door te geven, dat men ontvangt 
door te verliezen, dat men vindt 
door te vergeven, dat men vergiffenis ervaart 

door te sterven, dat men verrijst tot het eeuwige leven.

Amen.

 

 

Oktober: Inspiratie uit de Bijbel!

Na een stilte van een paar maanden door de geboorte van onze prachtige zoon Jaïr, ga ik deze week weer starten met het schrijven van mijn blogs. ik ga jullie de komende maanden meenemen in hoe ik de Sleutel vind in het vormen, behouden en toepassen van mijn EigenWaarden, mijn Licht.
Mijn grootste inspiratiebron is de verzameling van overleveringen van God in de Bijbel, het levenspad van Jezus en het toelaten van de Heilige Geest in mijn leven. Ik realiseer mij dat het niet heel populair is om de Bijbel als inspiratie te gebruiken. Voor veel ongelovigen of twijfelaars klinkt dit misschien dan ook zweverig, naïef en/of ouderwets. En ik heb zelf ook een behoorlijke weg afgelegd voordat ik mij openstelde voor deze Waarheid, en daar hebben Pastor Shelton Telesford en Pastor  een grote rol in gespeeld. De afgelopen 2 jaar inspireren zij mij iedere zondag met bijzonder energieke Worship en Preach bij Chapel Avenue in Almere, en geeft het Woord mij enorme kracht en moed om in liefde&licht te leven met mijzelf en mijn omgeving. In mijn werk, in mijn gezin, en op andere plekken lukt het mij om, ondanks alle uitdagingen, vertrouwen te houden, in verbinding te blijven, en in liefde en gelijkwaardigheid mijn verantwoordelijkheid te nemen. Ik wil jullie daarom graag wekelijks meenemen in mijn blogs hoe ik het Woord van God iedere week toepas in het dagelijks leven, en hopelijk kan ik daarmee jou inspireren om jouw eigen Licht te vinden.

Ik werk veel samen hierin met mijn man Harvey Rijkaard www.bloeprint.nl en zal jullie ook meenemen in hoe wij gezamenlijk met ieder onze eigen methodiek en aanpak, een bijdrage leveren om het Licht op deze wereld te vergroten.

 

Tot snel! 

 

Maart: San Day Podcast!

Vorige week ben ik, samen met Aisha, uitgenodigd door San, om mee te praten in de San Day Podcast! Dit is een mooi gesprek geworden over de betekenis van energie, en hoe ieder in zijn eigen taal zijn pad volgt naar hoe je in jouw eigen licht kan staan! Deze ontmoeting wil ik heel graag met jullie delen.

Podcast San Day 02, Je Focus spier en Kernwaarden - YouTube

Dank je wel San, voor de uitnodiging! 

Meerdere San Day podcasts zijn te volgen op www.livinglightlife.nl

 

Liefs&Licht, Deborah

 

December / Januari aanbieding!

Meer dan ooit worden we gedwongen keuzes te maken, en meer dan ooit hebben onze keuzes zichtbaar effect op alle aspecten in ons leven. We werken waar we wonen, we voeden op en we onderwijzen. We ervaren overal stress en alles gaat door elkaar heen. En dan komt ook nog eens de December maand. Voor de één een maand van verplichtingen, voor de ander een maand van verlichtingen. Maar wij allen maken ons op voor het nieuwe jaar, een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. 

Ik kan mij zo voorstellen dat jij in deze tijd, in tijden van chaos, stress en crisis, behoefte hebt aan reflectie. Wat ben ik nu aan het doen? En wil ik dit wel? Waarom doe ik dit en hoe ga ik het anders doen? Wat voor effect zal dat hebben op mij en mijn omgeving en hoe ga ik daarmee om? Allemaal vragen in een reflectieproces, maar ook vragen die niet altijd makkelijk zijn te beantwoorden.

Wanneer spreekt je hart? Wanneer spreekt je hoofd? Hoe herken je dat? Mocht je behoefte hebben aan hulp bij dit startproces voor jezelf, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je met mijn KEY-methodiek jouw sleutel te vinden zodat je zelf gaat herkennen wat jou EigenWaarde is, en hoe je die in jouw leven kunt inzetten. 

Je kunt nu gebruik maken van de December / Januari aanbieding. Wat houdt dit in?

  1. Intakegesprek is gratis en vrijblijvend, dit gesprek maak ik kennis met jou en maak jij kennis met mij en mijn methodiek.
  2. Een coachingtraject van 3 maanden, daarbij ontvang je 20% korting. 

Nieuwsgierig? Blader door mijn website voor meer informatie en bel 0641491753 of mail mij op info@findyourownlight.nl voor een afspraak. Ik zie er naar uit om jouw licht te zien ! 

 

Liefs&Licht, Deborah

 

 

Alleen in september: Gratis intakegesprek!

Herken je dat ook, de zomer zit erop en we worden weer geconfronteerd met de realiteit. Tijdens de vakantie voel je eindelijk die ontspannenheid en dat gevoel van vrijheid. Geen verplichtingen en alleen maar doen waar je zelf zin in hebt. Je neemt je nu echt voor om dat vast te houden na de vakantie! En tijdens je eerste werkdag heb je direct het gevoel dat de vakantie alweer wekenlang geleden is....en je verlangt alweer naar je volgende vakantie.
Hoe zou het zijn om in je 'normale' leven die ontspannenheid te vinden? Hoe kun je je prioriteiten leren stellen en leren om ook tijdens je werkdagen je grenzen te stellen en het gevoel van vrijheid te ervaren. 
Hiervoor is de KEY methode de juiste methode om te onderzoeken wat jouw eigen waarden zijn, en hoe je jezelf kan leren om daaraan vast kan houden, wat je automatisch een gevoel van vrijheid geeft.
Nieuwsgierig? Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek! Maak gebruik van de mooie september aanbieding van een gratis intakegesprek! Bel 0641491753 of mail info@findyourownlight.nl .


Liefs&Licht, Deborah